Fritidsblogg, Bäckalund

läs: Fritids v.23-24

av: Camilla Kjellstrand, 05 juni 2013

Hej Alla Föräldrar!! Vecka 23 så har vi tittat på några av Astrid Lindgrens filmer och pratat om Madicken, Ronja Rövardotter, Pippi Långstrump och Kalle Blomqvist, med mera. Hon var ju också en underbar barnförfattare till sina böcker. Vi har haft en... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v 22

av: Camilla Kjellstrand, 29 maj 2013

Hej! Veckorna går fort nu före skolavslutningen!! Vi har har två födelsedagsbarn som vi har sjungit för och de har fått välja aktivitet. Vi ska försöka ha lite fantasi och göra en port/ dörr, valfritt. Och bakom den dörren/ porten ska vi försöka ha änn... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v.21

av: Camilla Kjellstrand, 22 maj 2013

Hejsan Alla Föräldrar!! Nu är jag tillbaka på fritids och jag har haft det bra!! Skadade mitt knä, det var inte så kul, men är olyckan framme så är den!! Barnen var glada att se mig, men de har haft det bra med Julia också!! Denna vecka ska vi pyssla... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v.10

av: Camilla Kjellstrand, 06 mars 2013

Hej! Denna vecka så har vi haft ett födelsedagsbarn, som vi har sjungit för. Vi har fått ett fritidsbarn till. Vi börjar lite med påskpyssel nu, de ritar mest. Försöker att få den att måla något tillsammans, två och två eller enskilt. Man kan få vara m... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v.8 & v 9 Sportlovet

av: Camilla Kjellstrand, 01 mars 2013

Hejsan!! Vecka 8 blev jag förkyld igen, så jag åkte hem på eftermiddagen på måndag. Veckan bestod av pyssel, som de höll på med. Gympa hallen och var ute och åkte madrass mm.   SPORTLOVSVECKAN!! Skridskor och skidor,  varje dag!! Madrass åkte vi vid... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v.7

av: Camilla Kjellstrand, 12 februari 2013

Hej!! Förkylning och maginfluensa är det mycket av nu!! :( Hoppas det går fort över! Denna vecka gör vi Alla Hjärtanskort och bakar kärleksmums. Firar Alla Hjärtans Dag på tordag!  Vi fick en semla i skolan i dag och pratade lite om Fettisdagen! Vi... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v. 6

av: Camilla Kjellstrand, 06 februari 2013

Hejsan! Denna vecka har gått i pysslets tecken!!  Vi  gör nalle av mjukt fleecetyg. Först har vi ritat en nalle, sen klippt ur den. Syr runt nallen, har egna förslag om hur den ska se ut. Pärlplattor i olika storlekar och mönster. Pärlor, armband eller... 0 Kommentarer:

läs: Fritids 8 februari

av: Camilla Kjellstrand, 28 januari 2013

Fritids är stängt fredagen den 8 februari på grund av fortbildningsdag!! Mvh Malin & Agneta 0 Kommentarer:

läs: Fritids v.4

av: Camilla Kjellstrand, 25 januari 2013

Hej! Vi började veckan med att läsa i Folk och rövare i Kamomilla stad. En del av barnen ritade teckning till det jag läste, och en del barn lyssnade bara. Vi har pysslat lite med olika pyssel. Vi har ett födelsedagsbarn denna vecka som får välja en... 0 Kommentarer:

läs: Fritids v. 3

av: Camilla Kjellstrand, 16 januari 2013

Hej!! Hoppas det är bra därhemma!! Undrar om ni läser bloggen? Vi på fritids har gjort lerskålar och en del har målat sina, som har gjort dom tidigare! Nu när julen är slut , så har vi städat lite tillsammmans med barnen! Läst i boken Folk och rövare i... 0 Kommentarer:

Camilla Kjellstrand

Om bloggaren

I fritidsbloggen skriver Camilla Kjellstrand. I bloggen berättar hon om verksamheten på Bäckalunds fritidshem och lämnar information om saker som är bra för föräldrar och barn att veta.

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Bäckalundsbloggen

Kontakt

Camilla Kjellstrand
Fritidspedagog/Resurs i klass
E-post: camilla.kjellstrand@sunne.se
Tel: 0565-20136, 070-2571393
Besök: Bäckalund
Adress: 76. Bäckalund, 686 80 Sunne
EPiTrace logger