Veckoblogg åk 4-6

läs: Kaffepannan putsad, vi ses på Blåkulla!

av: Cristin och Monica, 17 april 2014

Hej på er! Är kaffepannan putsad, kvasten avdammad och katten redo? Det är våra! Så vi ser fram emot att träffas på Blåkulla i natt och dansa lite! Idag har vi påskpysslat och det har blivit fina påskiga kycklingar och fågelbon, som vi hoppas att ni... 0 Kommentarer:

läs: Spågumma, Rasmus på luffen och skeletträning

av: Cristin och Monica, 11 april 2014

Denna vecka har varit något kortare än vanligt, då eleverna hade en lovdag på måndag. Men trots det har den varit intensiv och vi har hunnit med mycket. Åk 6 har skrivit nationellt prov i historia onsdag och torsdag, åk 4 och 5 har förutom allt arbete ... 12 Kommentarer:

läs: Uteidrott, skidstavar och läshjälpare

av: Cristin och Monica, 04 april 2014

Hej på er! Nu är det härligt väder på utsidan! Det vill Ann ta tillvara på idrotten, det innebär att onsdagen den 9 april och måndagen den 14 april blir det idrott utomhus . Ni ska även ta med er ett par skidstavar då och lämpliga kläder att vara ute i... 14 Kommentarer:

läs: Fotoprojekt och sommartider hej hej

av: Cristin och Monica, 28 mars 2014

Fotoprojekt och sommartider hej hej! Även om vi natt till kommande söndag ska ställa fram klockorna en timme till sommartid, har det varit växlande väder den här veckan. Onsdagen bjöd på snö och riktigt kalla vindar. Det var många elever som frös på... 2 Kommentarer:

läs: Sargen, matematikprov och robotar

av: Cristin och Monica, 21 mars 2014

Hej alla! Så blev det vinter, så blev det vinter, det vill vi väl inte ha? Men, men några bakslag ska det väl vara innan våren är här för att stanna. Den här veckan har alla kämpat tappert på handbollsturneringarna, åk 4 var här i Prästbol och åk 5-6 v... 4 Kommentarer:

läs: NP i engelska, sol och efterlysning av lastpallar

av: Cristin och Monica, 14 mars 2014

Hej på er därhemma! Vi hoppas nu att ni kan läsa den här bloggen som vanligt. Vi vet att förra veckans blogg inte gick att läsa (men den i måndags var den på plats igen och läsbar), en felsökning har gjorts. Vi får tro att detta nu är åtgärdat och att... 3 Kommentarer:

läs: BIN, teknik och fotografier

av: Cristin och Monica, 10 mars 2014

Hej på er! Nu hoppas vi att hemsidan och vår bloggsida är färdig, och att ni kommer att kunna läsa bloggen utan problem framöver. Under veckan har vi haft problem med telefonerna, men de fungerar nu igen. Fyrorna kommer inte att vara ute på utepassen... 0 Kommentarer:

läs: Hjärtliga hälsningar och OS

av: Cristin och Monica, 14 februari 2014

Hej på er! Ännu en vecka är till ända, och vi närmar oss sportlovet med stormsteg. Men en vecka har vi kvar tillsammans att jobba på. Den här veckan har varit annorlunda då det varit en del vikarier i 4-6:an. Tyvärr blir det så ibland, och tyvärr har d... 12 Kommentarer:

läs: Blött, blött, nationella prov och samernas nationaldag

av: Cristin och Monica, 07 februari 2014

Det ändrar sig raskt vad gäller väderleken. Den här veckan har det varit årets första töväder och det är mycket blött på skolgården och vår is . Tyvärr har isen smält så mycket, så att gruset är framme på vissa delar. Men vi får hoppas att det fryser p... 18 Kommentarer:

läs: Vasalopp och NOMP-matte.

av: Cristin och Monica, 31 januari 2014

Hej alla! Snön den bara faller ner, härligt! Den här veckan har det ÄNTLIGEN varit febril aktivitet på den spolade isen. Roligt! Det var även massor av aktivitet igår i skidspåret, när lilla Vasaloppet genomfördes. Härligt att vi kan göra massor av... 7 Kommentarer:

Cristin och Monica

Om bloggaren

Här kan du läsa om vad som händer i skolan för de elever som går i årskurs 4-6 på Prästbols skola. Mentor i årskurs 4-5 är Monica Aronsson Bergqvist och i åk 6 är det Cristin Ribbe som är mentor.

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Prästbolsbloggen

Kontakt

Cristin Ribbe
Mentor år 6
E-post: cristin.ribbe@sunne.se
Tel: 0565-300 02
Besök: Prästbol 102, 686 96 Ö:a Ämtervik
Adress: 73. Prästbol, 686 80 Sunne

Monica Aronsson-Bergqvist
Mentor år 4-5
E-post: monica.aronsson-bergqvist@sunne.se
Tel: 0565-300 02
Besök: Prästbol 102, 686 96 Ö:a Ämtervik
Adress: 73. Prästbol, 686 80 Sunne
EPiTrace logger