Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Dumma mej 3

 Animerad komedi.  Från 7 år

Tid: 13/7 och 16/7 kl.17.00
Pris:
90:-
Längd:1 tim 30 min

Gru, Lucy och deras bedårande döttrar Margo, Edith och Agnes och förstås minionerna är tillbaka och denna gång möter de skurken Balthazar Bratt, en före detta barnstjärna som nu vuxit upp och blivit besatt av karaktären han spelade på 80-talet. Bratt visar sig bli Gru mest formidable motståndare hittills.

Spider-Man: Homecoming

 Action, ScienceFiction, Äventyr. Från 11 år. 7 år med vuxen

Tid: 16/7 kl. 19.00
Pris: 110:-
Längd: 2 tim, 13 min

Fortfarande exalterad över sin upplevelse med the Avengers återvänder Peter hem till sin moster May, under sin mentor Tony Starks uppsikt. Han försöker återuppta sina dagliga rutiner, men kan inte riktigt släppa tanken på att få uträtta nya hjältedåd. När superskurken Vulure dyker upp får han chanse- samtidigt som allt han håller kärt plötsligt befnner sig i stor fara. den unge Peter Parker, Spindelmannen, som gjorde spektakulär debut i captain America: Civil War, börjar utforska sin nyfunna identitet som nätsvingande superhjälte i Spiderman:Homecoming.

Transformers 5, The Last Knight

Action, Science Fiction. Från 11 år. 7 år med vuxen.

Tid: 27/7, 30/7, 3/8 och 6/8 kl.19.00
Pris:
110:-
Längd: 2 tim 29 min

Människan ligger i krig med Transformers och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna - i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden.Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk lord och en Oxford-professor.

Big Foot Junior

Animerad familjefilm

Tid: 28/7,  30/7,  31/7,  2/8 och 6/8 kl.17.00
Pris: 90:-
Längd: 1 tim 31 min

Den 13-årige ensamvargen Adam ger sig ut på ett strapatsfyllt äventyr för att lösa mysteriet med sin försvunna pappa. Det tar inte lång tid innan han upptäcker att hans pappa inte är någon annan än den legendariske Bigfoot, som har gömt sig i vildmarken i åratal för att skydda sig själv och sin familj från HairCo, ett jätteföretag som vill göra vetenskapliga experiment med Bigfoots speciella DNA. När Adam återförenats med sin pappa inser han att även han har begåvats med superkrafter som överträffar hans vildaste fantasi. Men HairCo är dem snart hack i häl. Adams fotspår i skogen leder dem rakt mot Bigfoots gömställe...

Apornas planet: Striden

 Action, Äventyr Från 15 år

Tid: 1/8,  4/8,  7/8 och 15/8 kl.19.00
Längd: 2 tim 20 min

Efter att aporna genomlidit fruktansvärda förluster brottas Caesar med sina mörka insikter och påbörjar sin jakt på hämnd. När de till slut möts öga mot öga, kämpar Caesar och översten i en storslagen strid som kan avgöra ödet för båda arterna och planetens framtid.

The Emoji Movie

 Animerad familjefilm. Svenskt tal

Tid: 10/8, 13/8, kl.17.00
19/8 och 20/8 kl.15.00

Längd: 1 tim, 58 min

Pris: 100:-

THE EMOJI MOVIE tar dig med till en hemlig värld, inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en pulserande storstad där alla dina favorit-emojis bor. I denna värld har alla invånare enbart ett ansiktsuttyck – alla utom Gene (T.J. Miller), en uttrycksfull emoji född utan filter och med förmågan att visa en rad olika känslor. Men Gene vill bara vara som alla andra. Tillsammans med vännerna Hi-5 (James Corden) och Jailbreak (Iliana Glazer) ger han sig ut på en app-täcktsfärd genom telefonens olika program på jakt efter koden som kan fixa honom. När en stor fara plötsligt uppenbarar sig blir det upp till de tre vännerna att försöka rädda hela telefonen innan den raderas för alltid.

Valerian and the City of a Thousand Planets

 Action, Äventyr. Från 15 år

Tid: 16/8,18/8 och 20/8, kl. 19.00

Längd: 2 tim 20 min

Pris: 110:-

Valerian och Laureline är specialagenter för regeringen i de mänskliga områdena med uppgift att upprätthålla ordning i hela universum. Valerian har mer än en professionell relation med sin partner i åtanke – och helt uppenbart jagar han efter henne med romantiska förslag. Men hans omfattande historia med kvinnor, och Laurelines traditionella värden, får henne att ge honom ständiga bakläxor. På uppdrag från deras befälhavare reser Laureline och Valerian till den hisnande intergalaktiska staden Alpha, en ständigt växande metropol som består av tusentals olika arter från alla fyra hörn av universum. Alphas 17 miljoner invånare har med tiden förenat sina talanger, teknologi och resurser för att åstadkomma förbättringar för alla. Tyvärr har inte alla på Alpha samma intresse; i själva verket finns där ljusskygga krafter som är på väg att placera vår ras i stor fara. Den visionära filmskaparen Luc Besson filmatiserar nu den klassiska grafiska novellserien Linda och Valentin (Valérian et Laureline) som en modern, unik och episk rymdsaga.

 

 

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/